plug-in error

Når du installerer et «ferdig» tema fra for eksempel WordPress, installerer du samtidig mange plug-ins. Disse kan være gode å ha, men de må følges opp og oppdateres jevnlig. Blir ikke dette gjort, kan det oppstå utfordringer med siden din (bugs). Temaet du har lastet ned, må også oppdateres. Oppdateringer gir økt funksjonalitet og forbedrer ytelsen til nettstedet ditt.

 

Optimalisering av nettstedet

Du har sikkert fått med deg at godt innhold er en av nøklene til høy rangering i søkemotorer, men det er ikke nok. Innholdet på siden din må være strukturert slik at det er leselig for både mennesker og søkemotorer. Det nytter ikke å ha godt innhold hvis ingen kan finne det.

 

Optimaliser bildene dine

Det må være mulig å lese hva bildene dine handler om. Bruk nøkkelordet når du navngir bildene dine, og legg til en alt-tekst som gir en ytterligere beskrivelse av bildet.  Dette er også viktig for å være i tråd med universell utforming. I tillegg er dette teksten som leses opp når nettsiden  besøkes av svaksynte som bruker programmer til å lese hva siden handler om, eller vil vises om bildene ikke laster.

 

Glem ikke sikkerheten

Alle CMS-baserte (Content Management System) er sårbare for hackerangrep. Å holde WordPress-nettstedets kjerne, plugins og temaer oppdatert vil forhindre at nettstedet ditt blir sårbart for malware-infeksjoner og eksterne angrep.

 

Tror du at nettstedet ditt ikke er et mål for hackere?

For hackere handler det ikke om å stjele informasjon, men om å kapre nettstedet ditt for å bruke serveren som et vertsmiljø for å sende spam-e-post eller angripe andre servere. Hackere lager ofte roboter for å søke etter sårbare nettsteder.

 

Når et tilgangspunkt er oppdaget, er hackeren på vei inn og tar kontroll over serveren.

Serveren brukes deretter til å sende ut spam til massive e-postlister. Dette vil skade nettstedets omdømme hos søkemotorer og utløse dem til å blokkere IP-adressen din, noe som gjør nettstedet ditt praktisk talt ikke-eksisterende i søkeresultatene.

 

Vi i Optimal Digital erfarer at flere kunder henvender seg til oss fordi nettsiden deres ikke fungerer slik den gjorde da den var rykende fersk.

 

Vi har derfor bestemt oss for å tilby tjenesten: optimalisering og opprydding/service av etablerte nettsider. Flere har brukt store summer på nye nettsider som ser flotte ut, men de fungerer dessverre ikke optimalt. Det er da fint å kunne tilby en optimalieringstjeneste istedenfor at kunden skal måtte kjøpe en helt ny nettside.

Trenger du en helsesjekk av din nettside?

nb_NONorwegian